Card image cap

Bëni atë që thoni se do e bëni

15 Jul 2019

Nëse thoni se do e mbyllni marrëveshjen në një datë të caktuar, atëherë bëne këtë. Nëse do thoni se do paraqiteni për të bërë një vlerësim në lidhje me cmimin e pronës atëherë bëne këtë. Dhe nëse ofroni një cmim blerës në jë datë të caktuar mos i ndryshoni shifrat tuaja.

 

Përfundimisht e gjithë këshilla e lartëpërmendur mund të definohet si tërësi: “Bëje atë që the se do e bësh”. Blaine është një agjent i patundshmërisë dhe investitor që udhëheq Aëesome ëholeseller LLC. Ai udhëzon: “Shitësit mudn t’a dallojnë një investitor të mirë nga një investitor të dobët në bazë të performancës së tij. Nëse një investitor e bën atë që e thotë, ky është niveli më i lartë profesional.

Bashkohu me agjentët dhe ekipin tonë profesional

Ne do të ju ndihmojmë në qira marrje-dhënje.

Na Kontaktoni Lexo më shumë

Të drejtat © 2018 KOSOVA.ESTATE. Të gjitha të drejtat e rezervuara

Zhvilluar nga DevCode5