Card image cap

Nëse nuk jeni i sigurtë se si të filloni ja një listë e aktiviteteve bazë

15 Jul 2019

1.        Hapne një faqe në Facebook dhe lidhne me uebfaqen tuaj. Sigurohuni që të postoni së paku një herë në javë, qoftë nëse ato postime janë video apo evente tuaja të suksesit.

 

2.        Regjistrohuni në Google Business që të siguroni një listim online. Kur regjistroheni kërkoni nga klientët e mëparshëm që të shkruajnë komente për ju.

 

3.        Sigurohuni që të kërkoni nga cdo pronar shtëpie që të shkruaje një koment apo rekomandim për ju të cilin do ta përdornit për uebfaqe.

 

4.        Përdorni telefonin tuaj, dhe nëse pronarët janë të pajtimit bëni një video rekomandimi. Le të jetë e shkurtë, më së shumti 1 minutë; dhe vetëm pyetni ata se cilat kanë qenë qëllimet e tyre, si u keni ofruar ndihmë dhe si e gjetën ata zgjidhjen tek ju. Postoni këto video në uebfaqen tuaj.

Bashkohu me agjentët dhe ekipin tonë profesional

Ne do të ju ndihmojmë në qira marrje-dhënje.

Na Kontaktoni Lexo më shumë

Të drejtat © 2018 KOSOVA.ESTATE. Të gjitha të drejtat e rezervuara

Zhvilluar nga DevCode5