Card image cap

Të krijoni besueshmëri në brendin tuaj

15 Jul 2019

Në mënyrë që njerëzit të shesin pronën e tyre tek ju, ju duhet të fitoni besimin e tyre

Qoftë nëse jeni të përfshirë në investime komerciale apo rezidenciale, qoftë nëse jeni të përfshirë në shitjen me shumicë, apo shitjen e pavarur, një gjë është e qartë: njerëzit duhet të kenë besim tek ju në mënyrë që të bëjnë biznes me ju.

Kjo gjë është e thjeshtë, por edhe e vështirë.

Ja se cfarë po dua të them: është një koncept i thjeshtë relativ se ju duhet të krijoni një brend të cilit njerëzit i besojnë, nëse doni të keni sukses. Kjo është sikur të themi: “duhet të fitoni më shumë sesa të shpenzoni në mënyrë që të keni profit”. E thjeshtë për t’a thënë, por jo për t’a zbatuar.

Pra, si do krijoni besim në brendin tuaj investues? Më poshtë i keni disa sugjerime nga investitorë të sukesshëm për t’iu ndihmuar.

Bashkohu me agjentët dhe ekipin tonë profesional

Ne do të ju ndihmojmë në qira marrje-dhënje.

Na Kontaktoni Lexo më shumë

Të drejtat © 2018 KOSOVA.ESTATE. Të gjitha të drejtat e rezervuara

Zhvilluar nga DevCode5