FAQ

Për të shtuar një pronë në Kosova.estate fillimisht duhet që të kyqeni me llogarinë tuaj (nëse nuk keni llogari të kaloni tek pyetja #2). Pasi që të kyçeni, në pjesën e djathtë të faqes do të gjeni butonin "Shto Pronë", me klikimin e të cilit do të na dërgojë tek forma e regjistrimit të një prone.
Pas plotësimit të formës së shfaqur prona juaj do të gjendet tek menyja rënëse "Pronat e mija" të menysë kryesore "Llogaria Ime".

Për përdorim më të gjerë të ueb aplikacionit Kosova.estate duhet që të keni një llogari përmes së cilës na mundësohet shfrytëzimi i shërbimeve të ofruara.
Regjistrimi mund të bëhet duke ndjekur butonin "Regjistrohu", ku me plotësimin e formës së shfaqur mundësohet regjistrimi në ueb aplikacion.

Pas regjistrimit të përdoruesit, në emailin e shënuar në formën e regjistrimit do t'iu vijë një email përmes së cilit mundësohet aktivizimi i llogarisë me vetëm klikimin e butonit kryesorë të dërguar në email.

Na bëjë një pyetje

Bashkohu me agjentët dhe ekipin tonë profesional

Ne do të ju ndihmojmë në qira marrje-dhënje.

Na Kontaktoni Lexo më shumë

Të drejtat © 2018 KOSOVA.ESTATE. Të gjitha të drejtat e rezervuara

Zhvilluar nga DevCode5