Rri i Lidhur

Adresa :

Lagja Kalabria II
Prishtinë, Kosovë 10000

Emaili :

[email protected], [email protected]

Website :

https://www.kosova.estate

Na Kontaktoni

Bashkohu me agjentët dhe ekipin tonë profesional

Ne do të ju ndihmojmë në qira marrje-dhënje.

Na Kontaktoni Lexo më shumë

Të drejtat © 2018 KOSOVA.ESTATE. Të gjitha të drejtat e rezervuara

Zhvilluar nga DevCode5