Rreth Nesh

Card image cap

Ne ofrojmë një përvojë të këndshme

Ne jemi të përkushtuar për vendosjen e standardeve për lidership dhe shërbim të klientëve në tregun e pasurive të patundshme. Ne kemi njohuri të gjera për komunitetet që jetojnë në Republikën e Kosovës. Si profesionistë të pasurive të patundshme, ne punojmë në emrin tuaj pa u lodhur për të bërë blerjen tuaj të ardhshme të pasurive të patundshme ose për të shitur një pronën tuaj. Shërbimet tona përfshijnë punën me blerësit dhe shitësit në një rrjet të gjerë të tregut të pasurive të patundshme, duke përfshirë pronat rezidenciale, komerciale, tokësore dhe të tjera.

Kompania jonë ofron agjentë të pasurive të patundshme, të dedikuar për t'i shërbyer çdo nevoje për pasurinë tuaj. Ata janë të angazhuar për të siguruar një nivel të lartë të shërbimit për të siguruar një rezultat të qartë dhe të dobishëm për secilin transaksion të pasurive të paluajtshme.

Agjentët tanë kanë njohuri të jashtëzakonshme të tregjeve lokale të pasurive të patundshme, shkathtësitë negociuese dhe përvojën e nevojshme për t'iu ofruar shërbimin që e meritoni. Profesionalizmi, përkushtimi dhe dija na bëjnë zgjedhjen perfekte për ju.

Shitja e një shtëpie apo lloji tjetër të pasurive të paluajtshme është një proces shumë më i përfshirë sesa shumica e njerëzve e kuptojnë. Angazhimi ynë është për të ndihmuar në shitjen e shtëpisë ose pronës suaj në kohën e duhur, duke ju ndihmuar të arrini çmimin më të lartë të mundshëm për pasurinë tuaj të patundshme.

Ne sigurojmë ekspozim të shquar në pronën tuaj përmes dy mjeteve tradicionale të reklamimit, duke ruajtur një qasje gjithëpërfshirëse, duke përdorur teknikat moderne dhe duke përfshirë reklamat në internet. Me përvojën e jashtëzakonshme të shitjes së kombinuar me metodat tona të shitjes gjithpërfshirëse, ne do të sigurojmë që procesi juaj i shitjes të jetë një përvojë e qetë dhe e kënaqshme.

Ne mendojmë se sigurimi i shërbimeve të jashtëzakonshme për blerësit përfshin kombinimin e shkëlqyer të njohurive të tregut me përvojën. Për blerësit që kërkojnë shtëpi apo pasuri të tjera të patundshme ne do të punojmë për të gjetur shtëpinë ideale duke përdorur një rrjet të gjerë burimesh. Nga aksesi falas në internet për të kërkuar çdo shtëpi në tregun tonë në formën e gjetjes së shtëpisë së ëndrrave do të sigurohemi që të plotësohen të gjitha nevojat për blerjen e pasurive të paluajtshme.

Përveç kësaj, pasi të keni ngushtuar kërkimin tuaj në pasuri të patundshme ideale që kërkoni, ne mund të fillojmë procesin e shfaqjes së shtëpisë, në mënyrë që të mund të shikoni më nga afër shtëpitë që duhet të jenë të përshtatshme për ju. Pasi kjo të ndodhë, ne do të shfrytëzojmë aftësitë tona të diskutueshme të negociatave në mënyrë që ju të merrni çmimin më të mirë të mundshëm për pronën tuaj të re. Ne synojmë për t’i shërbyer të gjitha nevojave tuaja për blerjen e pasurive të patundshme.

Ne mendojmë se ju duhet të prisni më shumë nga një Agjension i Patundshmërisë.

 • Më shumë shërbime dhe përfshirje
 • Më shumë përvojë dhe ekspertizë
 • Më shumë energji marketingu
 • Më shumë udhëzime të ekspertëve

Si ekip ne kemi grumbulluar talentët dhe burimët tona dhe kemi investuar në specialistë të kësaj fushe të fokusuar në drejtim, marketing dhe administrim. Agjentët tanë ekzistojnë që t’u shërbejnë klientëve.

Cka do të thotë kjo për Kosova Estate?

 • Më shumë kohë
 • Më shumë vëmendje
 • Agjentë më kompetentë
 • Më shumë komunikim

Agjentët tanë shesin shtëpi/banesa/patundshmëri. Ata krijojnë marrëdhënie. Ata zgedhin probleme. Ata negociojnë. Ata zbulojnë fqinjësi. Ata pushtojnë cmimet, vlerën e tregut dhe listimet më të reja. Ata sigurohen që klientët të mos e blejnë pronën e gabuar.

I tërë ekipi ynë bën atë që di t’a bëjë më së miri.

Ata trajtojnë detajet. Ata trajnojnë ekspertë. Ata zhvillojnë marketing të fuqishëm. Ata bëjnë dokumentimin e ngurtë. Ata ushtrojnë shërbime të ndryshme për klientët tanë.

Është një strategji fito/fito. Dhe e tëra kjo është pjesë e kulturës sonë organizative.

Ne besojmë në:

 • Përqafimin e ideve të reja të menduarit e guximshëm
 • Të qenit real dhe transparent
 • Të qenit i përgjegjshëm dhe në dispozicion
 • Të bërit të gjësë së duhur për një kohë të gjatë
 • Të qenit vetvetja
Vlerat tona

Ashtu sikurse forcohet ekipi ynë, bëhet edhe më e domosdoshme që të definojmë vlerat themelore të kompanisë, të cilat na udhëzojmë në cdo gjë që bëjmë. Vlerat tona zhvillojnë dhe formulojnë kulturën tonë organizative, markën tonë, strategjitë tona biznesore, dhe atë se kush jemi ne si profesionistë në kontekstin koorporativ. Është qëllimi ynë që gjatë aktiviteteve biznesore t’i jetojmë këto vlera në baza ditore dhe ne i inkurajojmë anëtarët e ekipit tonë dhe klientët tanë të na trajtojnë si përgjegjës të këtyre vlerave.

 1. Përtërij dhe udhëheq
 2. Përqafo përgjegjësitë
 3. Përqendrohu në zgjidhje
 4. Krijo marrëdhënie dhe argëtohu
Misioni Ynë

Përvec vlerave tona, misioni ynë përcakton më qartë qëllimin tonë të vërtetë si një organizatë dhe rrit forcon më tepër kulturën tonë ekipore. Ne jemi të unifikuar në qëndrueshmërinë e vlerave tona thelbësore dhe performimin e profesionit tonë në përputhje të drejtpërdrejtë me deklaratën e misionit.

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë shërbime të klasit botëror dhe eskpertizë të tregut për klientët tanë. Ne jemi të apasionuar për sigurimin e vlerës së shtuar. Integriteti fanatik dhe rezultatet mbresëlënëse do të jenë nënshkrimi i shërbimit tonë. Fryma jonë bashkëpunuese dhe dëshira do na ndihmojnë që t’i arrijmë qëllim që i kemi vendosur. Familjet që i shërbejmë do t’i bëjmë të ndihen të vecantë, duke krijuar tifozë besnikë, që do u ndimojnë atyre të fitojnë. Ne do të jemi të suksesshëm sepse nuk do t’i lejojmë klientët tanë të dështojnë.

Qka ofrojmë Ne?

Ne jemi një Agjension i plotë Imobiliar që ofrojmë shërbime të plota në territorin e Republikës së Kosovës dhe më gjërë. Me një përvojë të pasur paraprake agjensoni ynë e vendos klientin si ndër prioritetet e tij kryesore. Stafi ynë përbëhet prej agjentëve imobiliar me përvojë të pasur, që janë të gatshëm t’iu shërbejnë juve. Ne synojmë që t’a bëjmë iniviativën tuaj të suksesshme dhe të favorshme për ju.

 

Shërbimet të cilat i ofrojmë ne janë:

 1. Shitje/Blerje të shtëpisë
 2. Menaxhimi i pronës
 3. Shërbime të hipotekës/pengut
 4. Shërbimet e dorëzanit
 5. Shërbime të zhvendosjes
 6. Investime në pronë
Shitje blerje të shtëpisë

Agjensioni ynë krenohet më asistimin e klientëve për të ndihmuar në gjetjen/blerjen e një prone/shtëpie. Ekipi ynë do iu ndihmojë që të gjeni pronën e duhur për ju me cmimin më të përshtatshëm të tregut. Angazhoni ekipin tonë për t’iu asistuar në këtë shërbim.

Menaxhimi i pronës

Agjensioni ynë i ofron këto shërbime të menaxhimit të pronës:

 1. Koleksionimin e qirasë
 2. Përgatitjen e marrëveshjes së qirasë
 3. Ofrimin e shërbimit të emegjencës për qiramarrësit
 4. Ofrimin e një stafi për mirëmbajtje në cdo kohë
 5. Inspektimin periodik të pronës

Brenda këtij shërbimi ne ofrojmë edhe:

Shërbimet e specializuara për menaxhimin dhe mirëmbajtjen e pronave për investim

Kontrolli i kostos: Për të siguruar një fluks parash që i plotëson qëllimet tuaja, ne ofrojmë:

 1. Përdorimin e burimit me çmim më të ulët të produkteve dhe shërbimeve cilësore
 2. Përdorimin e një sistemi të porositjes së blerjes
 3. Ofrimin e një buxheti të miratuar nga pronari
 4. Përmes inspektimit të plotë të pronave të reja të sigurojmë një raport që vlerëson shpenzimet për trajtimin e kushteve që janë përtej mirëmbajtjes normale
 5. Planifikimin e shpenzimeve të mëdha kapitale
Shërbimet e hipotekës dhe pengut

Agjensioni ynë bashkëpunon me huadhënësit më të mëdhenj dhe më të fuqishmë. Na kontaktoni për ndonjë sugjerim.

Nëse nuk jeni të informuar në lidhje me atë se si duhet të filloni, na kontaktoni, dhe ne do fillojmë procesin dhe do rekomandojmë huadhënësin me të përshtatshëm për ju. Ne do u shpjegojmë hapat e nevojshme që duhet të ndërrmerni në mënyrë që t’u aprovohet një kredi hipotekare. Huadhënësi më i madh mund të mos jetë gjithmonë më i miri. Sigurohuni që të mbështeteni tek një profesionist i pasurisë së patundshme që do t'ju ndihmojë të zgjidhni huadhënësin bazuar në nevojat tuaja specifike.

Shërbimet e dorëzanit

Agjensioni ynë ofron edhe shërbimin e dorëzanit që është një shërbim unik i formuluar nga ne. Në këtë shërbim dorëzani që është një agjent merr dhe ofron para palëve të përfshira në marrëdhënie kontraktuale të blerjes/shitjes së pronës.

Shërbimet e zhvendosjes

Asnjëherë nuk është e lehtë të zhvendoseni. Zhvendosja prej një prone në tjetrën, prej një lagje në lagjen tjetër, apo prej një qyteti në qytetin tjetër mund të jetë sfiduese, e mos të flasim për zhvendosjen ndërshterërore. Agjensioni ynë ka të kontraktuar agjentë të cilët mund t’u ofrojnë të dhëna në lidhje me lokacionin ku do zhvendoseni në mënyrë që zhvendosja juaj të jetë sa më e lehtë. Ne duam që ju të ndjeheni të rehatshëm në pronën tuaj të re ku synoni të zhvendoseni. Nëse keni nevojë për shërbime të zhvendosjes ju lutem të na kontaktoni për të filluar procesin me ne.

Investimi në pronë

Në ofrojmë poashtu shërbimin e investimit në pronë. Investitorët marrin përfitimet dhe aksesin më të madh që rrjedh nga pjesëmarrje e tyre në investim. Ky shërbim kërkon investitorë që mund të prodhojë rrjedhje të rregullt, të parashikueshme të parasë, me kthim të mundshëm, përkundër kushteve të tregut.

Bashkohu me agjentët dhe ekipin tonë profesional

Ne do të ju ndihmojmë në qira marrje-dhënje.

Na Kontaktoni Lexo më shumë

Të drejtat © 2018 KOSOVA.ESTATE. Të gjitha të drejtat e rezervuara

Zhvilluar nga DevCode5