Përshkrimi
Hapësira:

130 m2

Dhomat:

3 Dhoma

Banjot:

1 Banjo

Banesa 130m2 ne katin 4

Lokacioni

Adresa : Rr. Ismail Dumoshi

Qyteti : Prishtinë

Lagja : Taukbashqe

Bashkohu me agjentët dhe ekipin tonë profesional

Ne do të ju ndihmojmë në qira marrje-dhënje.

Na Kontaktoni Lexo më shumë

Të drejtat © 2018 KOSOVA.ESTATE. Të gjitha të drejtat e rezervuara

Zhvilluar nga DevCode5