Përshkrimi
Hapësira:

170 m2

Dhomat:

0 Dhoma

Banjot:

... Banjo

Ofrohet Depo 170m2 me qira 2€ m2 depoja është afer spitalit amerikan (veternik )
Depoja ndodhet ne katin suteren,naltesia e depos eshte 5metra dhe eshte me ndriqim natyral dhe ka pamje nga qyteti depon ndersa eshte teresisht ne gjendje te gatshme per startimin e veprimtarive te shumta, posedon hapsire total te hapur dhe depon sipas nevojes e rregullojm sipas marrveshejes .
Info:044808011

Lokacioni

Adresa : Te Rrethi, Prishtinë

Qyteti : Prishtinë

Lagja : Bulevardi Dëshmorët e Kombit

Bashkohu me agjentët dhe ekipin tonë profesional

Ne do të ju ndihmojmë në qira marrje-dhënje.

Na Kontaktoni Lexo më shumë

Të drejtat © 2018 KOSOVA.ESTATE. Të gjitha të drejtat e rezervuara

Zhvilluar nga DevCode5