Përshkrimi
Hapësira:

65 m2

Dhomat:

1 Dhoma

Banjot:

1 Banjo

Hapsira e lokalit eshte 65m2

Lokali eshte i ri dhe ju ofron vend per parkim te vetures dhe WC.

Lokacioni

Adresa : Rr. 12 Qershori

Qyteti : Prishtinë

Lagja :

Bashkohu me agjentët dhe ekipin tonë profesional

Ne do të ju ndihmojmë në qira marrje-dhënje.

Na Kontaktoni Lexo më shumë

Të drejtat © 2018 KOSOVA.ESTATE. Të gjitha të drejtat e rezervuara

Zhvilluar nga DevCode5