Përshkrimi
Hapësira:

1600 m2

Dhomat:

1 Dhoma

Banjot:

1 Banjo

Përshkrimi Trualli gjindet përafersisht 1 km afër Kforit Turk kah gjamija,200 metra mas gjamis. Trualli gjindet në rrugën Bajram Curri. Qmimi i 1 ari është 15 mijë euro (minimum 4 ari)
qmimi fiks. Nese te interesuarit blejnë totalin e 16 arit mund te flasim për qmim.
Trualli është në emrin tim Asip Dzaferi Boshnjak i Prizrenit. Çmimi: 15 000 EUR
 
Adresa: Bajram Curi Sipërfaqe: 1 600 m2 9260269

 

Lokacioni

Adresa : Në rrugën Bajram Curri Kforit Turk

Qyteti : Prishtinë

Lagja :

Bashkohu me agjentët dhe ekipin tonë profesional

Ne do të ju ndihmojmë në qira marrje-dhënje.

Na Kontaktoni Lexo më shumë

Të drejtat © 2018 KOSOVA.ESTATE. Të gjitha të drejtat e rezervuara

Zhvilluar nga DevCode5