Përshkrimi
Hapësira:

600 m2

Dhomat:

1 Dhoma

Banjot:

1 Banjo

Prona eshte e regjistruar ne kataster.

Infrastrukture funksionale dhe casje ne rrugen kryesore.

Lokacioni

Adresa : Bernice e Eperme

Qyteti : Prishtinë

Lagja :

Bashkohu me agjentët dhe ekipin tonë profesional

Ne do të ju ndihmojmë në qira marrje-dhënje.

Na Kontaktoni Lexo më shumë

Të drejtat © 2018 KOSOVA.ESTATE. Të gjitha të drejtat e rezervuara

Zhvilluar nga DevCode5