Përshkrimi
Hapësira:

106 m2

Dhomat:

4 Dhoma

Banjot:

... Banjo

Shitet banesa kati i parë 105.76m2 + 40m2 teras extra me pamje nga qyteti banesa ka 3 dhoma fjete sallon me kuzhin kuzhina eshte e gatshmen wc dhe wc me banjo extra ndrtim banesa eshte mbrapa spitaleve ose te spitali amerikan (veternik)
Banesa ka kto -
-Uj 24 H
- 2 Lifta
- Parking
- Mirembatje te Hymjes
- Izolim te mire ku Ftofti dhe Zhurma eshte Minimale
- Nxemje Qendrore
- Objekti eshte 11 katshe
- Posedon Lejej Ndertimit
Objektit është me standarde të rregulluara sipas Ligjit të ndërtimit Europian:• Fasada termike është e inspiruar nga stili BAROK.• Muret e jashtme kanë trashësi 35cm, dhe përmbajnë këto shtresa: Blloku 25cm, lesh guri 10 cm, fasada dekoruese e inspiruar ose tulla te kuqe • Muratimi ndarës ndërmjet banesave me trashësi 30cm përmban këto shtresa: Blloku 12cm, izolimi zanor 2cm, blloku 12cm dhe suvatimi në të dy anët me nga 2cm. • Muratimi ndarës akustik brenda banesës me trashësi 16cm, blloku 12cm dhe suvatimi në të dy anët me nga 2cm.• Konstruksioni mes-katësh me izolim termik dhe zanor.• Ashensorë panoramik (xhami) të prodhuesit Gjerman me shpejtësi të madhe.• Granit natyral në shkallë dhe korridore të përbashkëta të pjesës së brendshme.• Dyert e Banesave janë dyer të blinduara Italiane me kualitet të lartë.• Dyert në Dhoma të standardeve të larta Gjermane.• Dritaret në tërë kompleksin janë me 3 goma dhe 2 xhama termik, me Low-E xham.• Dritaret përmbajnë roleta me fletëza alumini termik.• Keramika është e klasit të parë dhe sanitari moderne, • Ujë të garantuar 24h me depozita lokale, shtypja e rregulluar edhe me pompa digjitale.• Rrejti i telefonisë, internetit dhe kabllovikut.• Monitorimi i kamerave në hapësirat publike.• Qasje nga hyrja në Banesë me interfon modern.• Objekti është i projektuar të plotësojë të gjitha standardet më të larta Europiane.Postuar nëpërmjet celularit.
Info 044808011

Lokacioni

Adresa : Richard Holbrooke, Prishtinë

Qyteti : Prishtinë

Lagja : Veternik

Bashkohu me agjentët dhe ekipin tonë profesional

Ne do të ju ndihmojmë në qira marrje-dhënje.

Na Kontaktoni Lexo më shumë

Të drejtat © 2018 KOSOVA.ESTATE. Të gjitha të drejtat e rezervuara

Zhvilluar nga DevCode5