Përshkrimi
Hapësira:

66 m2

Dhomat:

3 Dhoma

Banjot:

1 Banjo

Banesa ne qender te Prishines 66m2

Lokacioni

Adresa : Prishtine

Qyteti : Prishtinë

Lagja : Qendra

Bashkohu me agjentët dhe ekipin tonë profesional

Ne do të ju ndihmojmë në qira marrje-dhënje.

Na Kontaktoni Lexo më shumë

Të drejtat © 2018 KOSOVA.ESTATE. Të gjitha të drejtat e rezervuara

Zhvilluar nga DevCode5