Përshkrimi
Hapësira:

130 m2

Dhomat:

1 Dhoma

Banjot:

1 Banjo

Lokali ka 130m2 

Ka 1 banjo

Lokali gjendet ne rrugen B mrapa Mamounia shisha bar 3

Cmimi: Me marrveshje

Lokali është i lëshuar me qera 

Dokumentacioni është në rregull kalon meniher permes noterit.

Lokacioni

Adresa : Rruga B, mrapa Mamounia shisha bar 3

Qyteti : Prishtinë

Lagja : Blloku B

Bashkohu me agjentët dhe ekipin tonë profesional

Ne do të ju ndihmojmë në qira marrje-dhënje.

Na Kontaktoni Lexo më shumë

Të drejtat © 2018 KOSOVA.ESTATE. Të gjitha të drejtat e rezervuara

Zhvilluar nga DevCode5